kontorlokaler-aabenraa.dk: Kontor i Aabenraa

Kontor i Aabenraa

Om Aabenraa

Aabenraa er en by med beliggenhed i det sydøstlige Sønderjylland og har 16.352 indbyggere i 2019. Aabenraa er kendt for at have Sønderjyllands største havn hvor der foregår betydelig skibsfart og havneindustri. Aabenraa er dog også en gammel arkitektur by fra forskellige tidsaldre, her kan blandt andet nævnes Sankt Nicolai Kirke fra Valdemarernes tid og Brundlund Slot, der blev grundlagt af dronning Margrete 1. Derudover findes der desuden flere velbevarede bykvarterer fra 1800-tallet.

 

Virksomhed i Aabenraa

Aabenraa har især gode rammer for at give virksomheder de bedste muligheder for succesfuldt at etablere sig indenfor skibsfart og havneindustri. Derudover kan byen med sin centrale placering både i forhold til at komme rundt til hele Danmark men også udlandet, eftersom byen stort set grænser op til Tyskland.

 

Værd at besøge i Aabenraa

-          - Kunstmuseet Brundlund Slot - Museum Sønderjylland

-          - Sct. Nicolai Kirke

-          - Frøslevlejrens Museum

-          - Gendarmstien

-          - Aabenraa Lystbadehavn

 

Aabenraas geografi

Aabenraa er en by med beliggenhed i det sydøstlige Sønderjylland og har 16.352 indbyggere i 2019.

 

Links om Aabenraa

-          Om Aabenraa på Wikipedia

-          Link til Aabenraa Kommune

-          Kort over Aabenraa

-          Erhvervslokaler i Aabenraa

-          Søg erhvervslejemål i Aabenraa

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.